Adverteren

Wat kunnen we voor u doen?

Sinds 1957 is Uitgeverij Vanden Broele actief op de Belgische overheidsmarkt. Daarbij richten we ons in het bijzonder op de lokale besturen. Het resultaat van deze focus delen we graag met onze partners en wie weet ... misschien binnenkort ook met u?

Wij helpen u segmenten te raken die voor u misschien onbereikbaar lijken. Wie wij zonder omwegen kunnen bereiken?

- De beslissingsnemers van gemeenten en OCMW's (zowel op politiek als op administratief vlak)
- De diensten burgerzaken binnen alle gemeenten
- Alle professionals betrokken bij de dienstverlening van OCMW's
- De volledige sector van de kerkfabrieken
- ...

Afhankelijk van de doelgroep verschillen de mogelijkheden. Zowel print, digitaal als events zitten in onze portefeuille. Naast advertentieruimte streven we er in onze diverse media ook steeds naar om u, net zoals al onze partners, redactionele ruimte te geven. Zo effenen we voor u het pad naar effectieve content marketing.

Voor uw eigen direct marketingacties kunt u ook steeds een beroep doen op onze marketingdatabase van overheidsadressen: het ABC van de lokale besturen.

Gerichte communicatie bestaat steeds uit een puzzel die in elkaar moet vallen. Wij kunnen zeker een aantal stukjes leggen voor u! Neem vrijblijvend contact met ons op via 050 64 28 13 of regie@vandenbroele.be. Wij bieden u graag vrijblijvend advies. 

Een kleine greep ...

Waarom niet adverteren in één van deze uitgaven? Ieder tijdschrift richt zich op specifieke doelgroepen. Samen bereiken ze met verve vrijwel alle geledingen  van de verschillende lokale besturen. 

Religiokrant     
 
     
Religiokrant, voor en door de besturen van de eredienst. 
Meer informatie

  VIEWZ, de driemaandelijkse informatiebron voor elke welzijns- en zorgprofessional.
Meer informatie
     
     
 
   
 
   
@Burger, het magazine van Uitgeverij Vanden Broele en VLAVABBS (Vlaamse Vereniging van Ambtenaren en Beambten Burgerlijke Stand) voor de ambtenaren burgerzaken.
Meer informatie
  Blue Minds, het tijdschrift voor politie en samenleving. Een initiatief van Uitgeverij Vanden Broele en CPL (Circle of Police Leadership).
Meer informatie
     

Driven by sustainability

De aanstekelijkheid van duurzaamheid

Duurzaamheidsverslag 2016

Lees meer
GDPR

De GDPR-wetgeving

Vanden Broele engageert zich

Lees meer
Over Uitgeverij Vanden Broele

Wij bieden sinds 1957 kennis op maat van overheden, advocaten, magistraten en bedrijven. Een naadloze vertaalslag van de theorie naar de praktijk vormt daarbij steeds het uitgangspunt. Om onze klanten optimaal te bedienen, breken we al jaren uit het vakje van het "traditionele uitgeven".

Historiek Contact Stageplaatsen Partners Duurzaamheid

Onze Websites

De kennis en informatie die wij aanbieden, is heel divers. Verschillende toegangspoorten leiden u gelukkig meteen naar wat u zoekt. Hier vindt u een overzicht van al onze websites.

Websites

Onze imprints

Verschillende uitgaven en diensten van Uitgeverij Vanden Broele varen onder hun eigen vlag. Meer uitleg over deze specifieke merken - of imprints vindt u hier.

Vanden Broele Academics

Uitgeverij Vanden Broele NV – Stationslaan 23, 8200 Brugge – t. 050 64 28 00 – f. 050 64 28 08 – contact@vandenbroele.be
© 2001-2018 Vanden BroeleLegalContact