Auteurs

Ook uw expertise is welkom

Content is king! Met deze basisfilosofie in het achterhoofd bouwen wij al decennialang aan een uitgebreid netwerk van experts. Dankzij de kennis van toonaangevende professionals die via onze producten en diensten verspreid wordt, groeiden wij uit tot één van de belangrijkste uitgeverijen op de Belgische juridische en overheidsmarkt.

Content is king ... niet het medium. Als innovatieve uitgeverij zetten wij sterk in op de toekomst. Zonder de goede dingen uit het verleden te vergeten. Voor ons gaan papier en digitaal hand in hand.

Kennisverspreiding via boeken, tijdschriften, online toepassingen of opleidingen? Samen met onze auteurs/sprekers zoeken we steeds naar de beste weg om onze gebruikers te informeren en te inspireren.

Wilt u ook deel uitmaken van ons innovatief kennisnetwerk? Neem dan contact met ons op.

Steeds tot uw dienst

Uitgeverij Vanden Broele
Stationslaan 23
8200 Brugge
t. 050 64 28 00
f. 050 64 28 08
contact@vandenbroele.be
Driven by sustainability

De aanstekelijkheid van duurzaamheid

Duurzaamheidsverslag 2016

Lees meer
GDPR

De GDPR-wetgeving

Vanden Broele engageert zich

Lees meer
Over Uitgeverij Vanden Broele

Wij bieden sinds 1957 kennis op maat van overheden, advocaten, magistraten en bedrijven. Een naadloze vertaalslag van de theorie naar de praktijk vormt daarbij steeds het uitgangspunt. Om onze klanten optimaal te bedienen, breken we al jaren uit het vakje van het "traditionele uitgeven".

Historiek Contact Stageplaatsen Partners Duurzaamheid

Onze Websites

De kennis en informatie die wij aanbieden, is heel divers. Verschillende toegangspoorten leiden u gelukkig meteen naar wat u zoekt. Hier vindt u een overzicht van al onze websites.

Websites

Onze imprints

Verschillende uitgaven en diensten van Uitgeverij Vanden Broele varen onder hun eigen vlag. Meer uitleg over deze specifieke merken - of imprints vindt u hier.

Vanden Broele Academics

Uitgeverij Vanden Broele NV – Stationslaan 23, 8200 Brugge – t. 050 64 28 00 – f. 050 64 28 08 – contact@vandenbroele.be
© 2001-2018 Vanden BroeleLegalContact