Vacatures

Vanden Broele: iets voor jou?

Wil je mee bouwen aan de toekomst van Uitgeverij Vanden Broele, aarzel dan niet om jouw kandidatuur te plaatsen. Wij hebben jobs voor: 

En wie weet, misschien hebben de andere bedrijven van de Vanden Broele Group wel een vacature die je op het lijf geschreven is? 

Onze vacatures voor vaste medewerkers

Onze vacatures voor jobstudenten

Er zijn momenteel geen openstaande vacatures. 


Spontaan solliciteren

Zijn er geen vacatures beschikbaar, maar ben je toch geïnteresseerd om deel uit te maken van een dynamisch team in een groeiende onderneming? 

Stuur ons jouw spontane sollicitatie via e-mail of per post op:

Uitgeverij Vanden Broele
Stationslaan 23
8200 Brugge

Driven by sustainability

De aanstekelijkheid van duurzaamheid

Duurzaamheidsverslag 2016

Lees meer
Over Uitgeverij Vanden Broele

Wij bieden sinds 1957 kennis op maat van overheden, advocaten, magistraten en bedrijven. Een naadloze vertaalslag van de theorie naar de praktijk vormt daarbij steeds het uitgangspunt. Om onze klanten optimaal te bedienen, breken we al jaren uit het vakje van het "traditionele uitgeven".

Historiek Contact Stageplaatsen Partners Duurzaamheid

Onze Websites

De kennis en informatie die wij aanbieden, is heel divers. Verschillende toegangspoorten leiden u gelukkig meteen naar wat u zoekt. Hier vindt u een overzicht van al onze websites.

Websites

Onze imprints

Verschillende uitgaven en diensten van Uitgeverij Vanden Broele varen onder hun eigen vlag. Meer uitleg over deze specifieke merken - of imprints vindt u hier.

Vanden Broele Academics

Nieuwsbrief
Uitgeverij Vanden Broele NV – Stationslaan 23, 8200 Brugge – t. 050 64 28 00 – f. 050 64 28 08 – uitgeverij@vandenbroele.be
© 2001-2018 Vanden BroeleLegal disclaimerContact