Websites

O.a. op onderstaande websites komt u ook bij Uitgeverij Vanden Broele terecht:

 

  www.religiosoft.be
Religiosoft is de online boekhoudsoftware bij uitstek op maat van de eredienstbesturen.
     
     www.religiopoint.be
Religiopoint garandeert een vereenvoudigde administratie van kerkfabriek, centraal bestuur en gemeente.
     
  www.lexact.be
Via deze weg kunt u inloggen op de verschillende Lexact wetgevings- en rechtspraakdatabanken.

   
  www.abclokalebesturen.be
Het ABC van de lokale besturen is een gebruiksvriendelijke databank waarin u de contactgegevens van alle Belgische lokale besturen terugvindt.
     

  www.oranjeconnect.be
Alle kennis voor en door de diensten Bevolking, Burgerlijke Stand en Vreemdelingen. De meest innovatieve mogelijkheden om hier toegang tot te krijgen. Gebundeld in een gebruiksvriendelijk online portaal.
     

  www.finconnect.be
Van overheidsopdrachten over financiën tot boekhouding en beheer: FinConnect bevat alle noodzakelijke informatie voor de financiële dienst van de gemeenten in combinatie met de meest recente en innovatieve mogelijkheden om hier toegang toe te krijgen.
     

  www.blueconnect.be
BlueConnect is een innovatieve online bibliotheek die alle noodzakelijke informatie bevat voor politiebesturen en -organisaties. BlueConnect biedt boeken, praktische informatie, veelgestelde vragen, wetgeving, e-learning, ...
 
  www.onze-omgeving.be
Onze Omgeving is een initiatief van Uitgeverij Vanden Broele en de Vlaamse Vereniging voor Omgevingsrecht. Met een tijdschrift, een boekenreeks en opleidingen staan wij garant voor een ijzersterk totaalaanbod rond omgevingsrecht.
     
    www.cdpk.be
Het tijdschrift CDPK houdt u viermaal per jaar op de hoogte van de laatste evoluties in het publiek- en administratief recht.
     
     

 

Downloads

Bezit u een gedrukte uitgave waar digitale bijlagen aan verbonden zijn?

Dan kunt u die hier gemakkelijk raadplegen of downloaden, met behulp van de gebruikersnaam en het wachtwoord die u bij de aanschaf van uw uitgave werden meegegeven.

downloaden

Driven by sustainability

De aanstekelijkheid van duurzaamheid

Duurzaamheidsverslag 2016

Lees meer
GDPR

De GDPR-wetgeving

Vanden Broele engageert zich

Lees meer
Over Uitgeverij Vanden Broele

Wij bieden sinds 1957 kennis op maat van overheden, advocaten, magistraten en bedrijven. Een naadloze vertaalslag van de theorie naar de praktijk vormt daarbij steeds het uitgangspunt. Om onze klanten optimaal te bedienen, breken we al jaren uit het vakje van het "traditionele uitgeven".

Historiek Contact Stageplaatsen Partners Duurzaamheid

Onze Websites

De kennis en informatie die wij aanbieden, is heel divers. Verschillende toegangspoorten leiden u gelukkig meteen naar wat u zoekt. Hier vindt u een overzicht van al onze websites.

Websites

Onze imprints

Verschillende uitgaven en diensten van Uitgeverij Vanden Broele varen onder hun eigen vlag. Meer uitleg over deze specifieke merken - of imprints vindt u hier.

Vanden Broele Academics

Uitgeverij Vanden Broele NV – Stationslaan 23, 8200 Brugge – t. 050 64 28 00 – f. 050 64 28 08 – contact@vandenbroele.be
© 2001-2018 Vanden BroeleLegalContact