Websites

Slimme toepassingen en oplossingen

Uitgeverij Vanden Broele laat organisaties groeien. Dit doen we door organisaties én hun medewerkers slimmer, efficiënter en klantgerichter te laten werken. Daarbij focussen we vastberaden op praktijkgerichte kennisdeling en tools.

Een overzicht

 

    Het ABC van de lokale besturen is een gebruiksvriendelijke databank waarin u de contactgegevens van alle Belgische lokale besturen terugvindt. Lees meer op www.abclokalebesturen.be.
     
    BlueConnect is een innovatieve online bibliotheek die alle noodzakelijke informatie bevat voor politiebesturen en -organisaties. BlueConnect biedt boeken, praktische informatie, veelgestelde vragen, wetgeving, e-learning, ... Lees meer op www.blueconnect.be.
     
  eGovFlow is een digitaal loket op maat van lokale besturen, dat burgers toelaat om online op een 100% beveiligde en rechtsgeldige manier een waaier aan attesten en aktes aan te vragen en deze zeer snel digitaal ondertekend te ontvangen. Lees meer op www.egovflow.be.
     
eSignFlow   eSignflow is de slimme en veilige manier om digitale documenten te beheren, ondertekenen en verzenden. Verander uw processen in slimme digitale stromen. Met beveiligde en juridisch sluitende digitale ondertekening en verzending. Lees meer op www.esignflow.be.
     
 
  Van overheidsopdrachten over financiën tot boekhouding en beheer: FinConnect bevat alle noodzakelijke informatie voor de financiële dienst van de gemeenten in combinatie met de meest recente en innovatieve mogelijkheden om hier toegang toe te krijgen. Lees meer op www.finconnect.be.
     
  HRMConnect is de online bibliotheek bij uitstek voor de personeelsdienst van lokale besturen. Het combineert alle relevante informatie over alle aspecten van personeelsbeleid met de meest innovatieve mogelijkheden om hier toegang toe te krijgen. Lees meer op www.hrmconnect.be.

     
  MATConnect is de online bibliotheek bij uitstek voor managementteams van en voor leidinggevenden in lokale besturen. Het combineert alle relevante informatie over de organisatie en de werking van de lokale besturen met de meest innovatieve mogelijkheden om hier toegang toe te krijgen. Lees meer op www.matconnect.be.

     
    OmgevingConnect, dat zijn talloze naslagwerken, wetteksten, veelgestelde vragen en antwoorden, procedures, ... voor de diensten milieu, stedenbouw en ruimtelijke ordening. Lees meer op www.omgevingconnect.be.
     
    OranjeConnect, dat is alle kennis voor en door de diensten Bevolking, Burgerlijke Stand en Vreemdelingen. De meest innovatieve mogelijkheden om hier toegang tot te krijgen. Gebundeld in een gebruiksvriendelijke online bibliotheek. Lees meer op www.oranjeconnect.be.

     
    Religiopoint garandeert een vereenvoudigde administratie van kerkfabriek, centraal bestuur en gemeente. Lees meer op www.religiopoint.be.
     
  Religiosoft is de online boekhoudsoftware bij uitstek op maat van de eredienstbesturen. Lees meer op www.religiosoft.be.
     
  Subsidiemanager is de online tool bij uitstek om vlot subsidies te vinden en te beheren. Een steeds actueel overzicht van alle beschikbare subsidies, een gebruiksvriendelijke (team)planner en geautomatiseerde rapportering zijn maar enkele van z'n vele troeven. Lees meer op www.subsidiemanager.be.
     
  VIEWZConnect is de online bibliotheek bij uitstek voor iedereen die ijvert voor een voortdurende verbetering van de maatschappelijke dienstverlening. Lees meer op www.viewzinspiratie.be.
     

 

Boek een demo

Meer weten? Geïnteresseerd in een vrijblijvende demo - online of bij u ter plaatse - van één van onze slimme toepassingen en oplossingen? 

Contacteer ons via 050 64 28 00 of contact@vandenbroele.be.

Downloads

Bezit u een gedrukte uitgave waar digitale bijlagen aan verbonden zijn?

Dan kunt u die hier gemakkelijk raadplegen of downloaden, met behulp van de gebruikersnaam en het wachtwoord die u bij de aanschaf van uw uitgave werden meegegeven.

downloaden

Driven by sustainability

De aanstekelijkheid van duurzaamheid

Duurzaamheidsverslag 2016

Lees meer
GDPR

De GDPR-wetgeving

Vanden Broele engageert zich

Lees meer
Over Uitgeverij Vanden Broele

Wij bieden sinds 1957 kennis op maat van overheden, advocaten, magistraten en bedrijven. Een naadloze vertaalslag van de theorie naar de praktijk vormt daarbij steeds het uitgangspunt. Om onze klanten optimaal te bedienen, breken we al jaren uit het vakje van het "traditionele uitgeven".

Historiek Contact Stageplaatsen Partners Duurzaamheid

Onze Websites

De kennis en informatie die wij aanbieden, is heel divers. Verschillende toegangspoorten leiden u gelukkig meteen naar wat u zoekt. Hier vindt u een overzicht van al onze websites.

Websites

Onze imprints

Verschillende uitgaven en diensten van Uitgeverij Vanden Broele varen onder hun eigen vlag. Meer uitleg over deze specifieke merken - of imprints vindt u hier.

Vanden Broele Academics

Uitgeverij Vanden Broele NV – Stationslaan 23, 8200 Brugge – t. 050 64 28 00 – f. 050 64 28 08 – contact@vandenbroele.be
© 2001-2018 Vanden BroeleLegalContact