CPL Awards 2019 - Gala-avond

CPL Awards 2019

13 december 2019 - Genval

Toelichting

De Circle of Police Leadership (CPL) organiseert in samenwerking met Uitgeverij Vanden Broele voor de tweede keer de uitreiking van de CPL Awards. Mensen die bij de politie uitzonderlijk actief zijn of politiezones en diensten of directies van de federale politie die opmerkelijke projecten realiseerden, worden tijdens deze uitzonderlijke gala-avond onderscheiden met een CPL Award. Dit kan gaan van het beste IPS-project van het jaar tot diversiteitsproject van het jaar of meest authentieke leider van het jaar.

Tijdens een overheerlijk diner in het exclusieve kader van Martin's Château du Lac, kunt u genieten van een streepje muziek. Na het formele gedeelte zorgt een dj voor de juiste sfeer en kunt u zelfs een dansje wagen op de dansvloer.

U leest het: naast het perfecte netwerkevent is dit vooral ook een feest voor de politie en haar veiligheidspartners, dat zowel leden als niet-leden van CPL niet mogen missen!

U bent dus van harte welkom!

Gala-avond met de steun van:


Het exacte programma wordt later nog bekend gemaakt.

Spreker(s) :

Johan Berckmans Circle of Police Leadership | coördinatie CPL awards: info@cplbelgium.be
Leen Vanhaecke Uitgeverij Vanden Broele | coördinatie event: leen.vanhaecke@vandenbroele.be

Algemene info :

Datum

vrijdag 13 december 2019

Locatie

Martin's Château du Lac
Avenue du Lac 87
1332 Genval

Praktische Info

Duur

20.15 u. - ... u.
Onthaal met uitgebreide receptie vanaf 19.00 u.

Praktische informatie

Inschrijven kan tot vrijdag 6 december 2019. 

Komt u met uw partner naar de gala-avond? Dan vragen wij u vriendelijk uw partner apart in te schrijven. Vermeld daarbij in het opmerkingenveld: 'partner van ...'. Zo kunnen we hier rekening mee houden bij de tafelschikking.

Overnachten?

Indien u wenst te overnachten in Martin's Château du Lac zelf, dan geniet u van een gunsttarief en betaalt u € 119. 

Een kamer reserveren kan via deze link.

Prijs/Prijzen :

Wie Bedrag Incl. BTW
CPL-leden, hun partner en hun genodigden / Membres CPL, leur partenaire et leurs invités € 95,00 Bedrag per persoon (incl. btw) / Prix par pers (TVAC)
Politiemensen en overheid en hun partner (niet-leden CPL) / Membres de police, gouvernement et leur partenaire (non-membres CPL) € 140,00 Bedrag per persoon (incl. btw) / Prix par pers (TVAC)
Basisprijs / Prix de base € 220,00 Bedrag per persoon (incl. btw) / Prix par pers (TVAC)